Hej från östersund

Nu har jag kidnappat farmor och farfars dator, mohaha.

Har inte sagt detta men..... JAg köpte ett keyboard. 240 kronor, som hittat. Det är helt :* Saknar det hehe

Idag åkte man skidor, mycket nice, bara två träd träffades. Egentligen är det en konstig sport.... och onödigt att ha skidbackar när de bara används någon period om året. Men det är kul att åka några dagar om året, Så man gör ju som alla nadra 08. suck.

Vet ni vad? ibland kan ett telefonsamtal verkligen göra ens dag. Ett enkelt telefonsamtal och blev gårdagens höjdpunkt! Spännande spännande!

Ska skutta ivägoch stämma afrmors fiol, sen ska jag utmana farbröderna på rubrikskubtävling :P

Makate

Duktig



Nu har lilla jag varit så duktig att jag har rensat kameran på bilder. Great, det är sånt som jag brujar skjuta upp läääääääääänge. Hittade denna bild, tror jag tog den i slutet på förra året. Det är sånt där som gör att jag trovs så nära skogen och vattnet.

Ska äta glass med syrran nu- Ha en underbar dag alla pysslingar!

Spetsigt värre

Okej jag har sökt till spetsutbildningen på globala. Nu måste jag skriva ett brev. Får inte bli för smörigt, verkligen inte. Detta är bajsviktigt, tänk om det bara blir apkonstigt och helt fel.

Har bara degat idag med. Var med mamma till veterinären idag. Skölpaddorna (de lilla monstren) fick slipade näbbar och ett chip in opererat. Båda är sura och ligger med huuvudet indraget och blänger trots att det gått en massa tid. Små paddorna då, kanske ska ge dem lite äpple så de piggnar till.

SNOW

Oh MY DUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni vet säkert om mitt beroende av låten snow av rhcp? Gissa vem som kan spela riffet till den???? På fiol???
JAG!!!!!!!!!!! Hittade en beskrivning på youtube till piano hur man spelar den, sen var det bara att konvertera till fiol och vips, jag kan det! Jag är typ helt yberhyper blurp!!!!

Men kan lika gärna passa på att berätta att vi hade det mysigt med seniorlagets filmkväll (såg bara en och enhalv film, somnade i andra) men mysigt var det. är ju ommålning av vår lilla stuga, några stannade kvar och målade lite. Övervåningen går knappt att känna igen, det blir en otrolig stor skillnad.

MAKETA!!!!!!

:D

Vet ni hur det är när man blir emotionellt överbelastad? Det är när man har så mycket känslor att uttrycka att de fastnar. Man vill säga så mycket men det går inte.

Jag är galet emotionellt överbelastad!!!!!!!!!! Kan-inte-förklara     
:D är nog den bästa förklaringen jag kan ge er. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

:* på er


Eheh

OKej, testa aldrig att äta kexchoklad med in-ear hörlurar, dt låter som fan. Dagens tips

Ingen mår bra

Usch, vet ni vad? Jag mår jättebra, tyvär verkar ingen annan göra det. TYp över hälfen av alla i min omgivning verkar må dåligt på ett eller annat sätt. Jag vill inte att det ska vara så, jag gillar inte när personer jag bryr mig om går omkring och ser helt jätteledsna ut, eller låtsas att allting är bra fast jag fattar att det inte är det, eller skyller det på trötthet. Nu är det så att det egentligen kanske bara är 2-4 stycken men det känns inge bra. Jag märker ju att ni alla inte mår bra! Man tror att det inte märks men jag ser det! Så en stor kram til alla underbara människor där ute- Jag bryr mig!!!

Men nu blev jag osäker

Usch, upptäckte precis hur äcklig kombinationen chokladboll/ eftersmak av köttfärs-och-lökpirog är. Rekomenderas INTE.

Vi har ju tråkigt i skolan, sedan går ju de flesta och funderar på vad som kommer hända med deras liv. Gymnasiet blir ju en start på utformningen. Vi (Jag, och tjejerna) har frågat våra lärare vad de tror vi kommer göra om tio år. Här är deras teorier om min framtid:
* Ekonom-( NEJ!! USCH)
* Skofabrikör -  ( Hoppas hon var oseriös...)
* Biblotikarie/Lärare-  (hm... ser jag ut att vara för rik eller?)
* Debatterande filosof/arbetslös- ( TACK! Det kan jag tänka mig om det inte vore för att det inte finns några jobb.)
* Någonting med naturen / Skogsvaktare/ Trädkramare( Scout är jag ju redan, hehe)
* Marnbiolog -  ( AHHHHH! Min syrra ska bli det! Hjälp. Nej det får hon pyssla med)

NU kommer det dryga. Jag sa till min No-lärare. (hon som tyckte att jag skulle bli sjöbonde/marinbiolog) att min syrra ska bli det. Då skrattade hon. Jag frågade varför hon tror det " Du har en fallenhet för NO". Panikslagen kastade jag mig under bordet, samlade ihop mig, reste mig och sa " Va? Men nej, jag valde ju inte det till gymnasiet, jag valde BARA Sam". När jag gjorde valet var jag så jäkla sjuttons säker på att jag är en sam-hum-människa. Jag har aldrig ansett att jag är bra på NO, jag pluggar så mycket jag måste och klarar prov och inlämmningar. Nu kommer min NO lärare och äger att jag har en fallenhet för det. Blir jag helt förvirrad och osäker? JA!!!!!!! Spunk!

En dammråtta bet mig i tån. Nu är det krig! Mot damsugaren!

ALLTID FALUKORV!

Måste bara säga att...

Måste bara säga att.....
*Hon som SUGER på algerbra, hon som matteboken garvar åt, hon som är pinsamt dålig på det. Hon, vet ni, hon fick Mvg på matteprovet. Hon som inte lyckats på några andra områden utan alltid har varit ETT poäng ifrån Mvg, hon lyckades, på ALGEBRAN!!!
* Hon som fick Mvg på provet ska baka muffins eftersom hon lovade läraren dte om hon fick Mvg.
* Hon som precis förlorade spelet (d'oh) har skrivit hela sex sidor på sin historia.
* Historian blir/kan bli bra
* Jag har sjukligt ont i nacken.
* Jag skriver i första person igen
* Jag är hungrig
* Jag vill ha fredag <333333
* Jag måste damsuga
* Jag ska stänga ner datorn nu

YESSSSSS

Den där låten som jag hade på hjärnan, jag har hittat den!! Tack Ebba!! The flying pickets heter gruppen. En gammal brittisk grupp.De ser ju helt... ja inget sagt men...låten är ändå fin i vilket fall som helst. Fasen att man inte kan sjunga sådär.

Looking from a window above
It's like a story of love
Can you hear me.
Came back only yesterday
Moving further away
Won't you hear me.

 All I needed was the love you gave
All I needed for another day
All I ever knew
Only you

Sometimes when I think of your name
And it's only a game
And I need you
Listening to the words that you say
Getting harder to stay
When I see you

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
All I ever knew
Only you  (2x)

This is gonna take a long time
And I wonder what's mine
Can't take no more
Wonder if you'll understand
It's just the touch of your hand
Behind a closed door

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
All I ever knew
Only you (2x)


Varför?

Jag pratade med en som var lite skeptisk emot bloggar. Jag funderade ett tag. Varför bloggar jag? Svaret var så självklart att jag inte kom på det först. Medan jag äter min hemgjorda  och upptinade ost/broccoli pirog ska jag FÖRSÖKA förklara. De som känner mig vet nog att jag är otroligt pratig av mig, ibland. Det finns så mycket att säga, så mycket att tänka över. Tex. Så satt jag och en och chattade om rulltrappor, trappor, trappfobier i... ja nästan tio minuter. eller kanske lite kortare men ändå. Det jag menar är att jag tänker på ALLT! Eller det känns som det.

Pratar någon är det oartigt att inte lyssna. Därför skulle nog vissa bli otroligt uttråkade på mig om jag berättade allting som ploppar upp i skallen på mig. En blogg måste man inte läsa. Är ni uttråkade är det bara att stänga ner sidan. Därför får jag här skriva precis hur mycket jag vill utan att vara oartig. Det känns så bra att ha friheten att skriva precis vad jag känner för. SHHLURRRRPPPPPPPPPP. Titta, jag skrev det och det finns ingen etikregel som säger att det var oartigt att skriva det. På denna lilla webbplats har jag friheten att skriva hur mycket jag vill!

Så kort sumering; Jag bloggar för att jag  har för mycket att säga!

Tack och hej ni som orkar med denna patetiska blogg. // Den överbabbliga tjejen och den uppätna pirogen

Papegojor



Jag lovade ellr hur? Det är inte en jättebra bild men jämfört med mina tidigare katastrofer är jag ändå ganska nöjd.

Wijou

Men jag är ju inte bra på att teckna, egentligen. Men nu går det ganska bra. Min inspiration har äntligen infunnit sig. Jag är ofokuserad som 17, men ändå, inspirationen har återfunnits :D

Detta känns jäkla nice. Det kanske inte är världens bästa men det går bättre nu än det gjort på länge. Undrar varför den kom tillbaka idag? Hm, har kanske en teori. Eller så är dte bara för att jag inte har så mycket att göra. Jag borde plugga matte men... nej. Mina pepegojor blir ju ganska bra. Nu blev jag ännu gladare!!!

Blir de så bra som jag hoppas på kommer bild, lovar!

GLAD

Jag vill bara säga att jag är GLAD!!! Så GALET GLAD!!! Egentligen borde jag inte vaa det för jag har matte prov imorgon och skolan känns inte nice. Ändå, JAG ÄR GLAAAAAAAAADDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG INTE ENS ÄR UTTRÅKAD FAST JAG BORDE VARA DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu blev jag lite arg,,,,, I LOST! Men ändå, fortfarande glad!

<3evaka o alla <3ans dag

Hjärtevakan var SKITKUL!!!

Allting gick kanske inte som enligt planerna. Auchell, du hade ju inte med dig köttfärssås utan bara kryddor, vi fick inte se dig i rosa och jag kunde inte köpa dig på ungkarlsaktiuonen,( Hade den där tjejen roligt eller?:p). Do'h. Hoppas inte dina köpare blev arg för att du rymde sen!

Men Ante..... Du ska dööööööööö. Eller ja lite granna iaf. Vi alla kunde förutspå detta men var det nödvändiigt att sms:a min syrra mitt i natten? Hämd!!

För alla som inte var med; Det var JÄTTEKUL! Vi gjorde.... inget speciellt. Typ pratade med folk och spelade lite guitar hero och lekte fotleken ute klockan tre på natten under såpbubblor i månskenet. Sov nog längst, typ tre timmar inklämd på en soffa, (hoppas jag inte puttade ut  Auchell, jag kan vara lite jobbig när jag sover. Förlåt!!!) Tog igen lite till nyss, är ganska pigg nu.

Det jag skulle säga, alla hjärtans dag; Jag är ju egentligen lite emot det. Det handlar ju mer och mer om att man ska köpa saker och konsumera. En annan sak, jag lider med alla singlar.  Det är ju inte kul att se allt detta då. Men den här alla hjärtans är den bästa på 15 år ^^

Fredag den trettonde var galet bra. Inte alls hemsk på något sätt, trevlig skoldag, wundermysig kväll.
Puss på alla och ha en underbar alla hjärtans dag!!!


Hajk

Det var en ganska trevlig hajk. Gick bara lite drygt 11 km på två dagar så det var lugnt. vi åkte inte dit vi skulle för att sl:s tidtabbeler är helt Blurp. Men vi åkte iväg till ett ställe jag redan har varit på en gång. Var asmycket dimma första dagen. Regnade lite på kvällen och i brist på sysselsättning sov vi 11,5 timmar. Riktigt skönt. Inget av detta var egentligen intressant...

Någonting som var lite roligare är att jag har mött någon som är nästan lika dåligt på spelet som jag. Grattis Sanna :P

Usch vill inte upp till skolan imorgon. Motivationen är ungefär lika stor som en knappnål i rymden. Spunk på det.

Ska packa upp det sista, sovsäcken kommer börja lukta annars


PINSAMT

Usch vad pinsamt. Jag var precis på bussen, den var helt smockad. Jag hade en massa grejor och fiolen på ryggen, däför börjar jag krångla av mig den så ingen blir knockad i nyllet. Precis då stannar bussen tvärt och jag flyger omkull, rakt på en söt kille och armbågar honom i magen. Inte baara vingla till och peta lite på honom utan verkligen TRILLAR. Ett litet förlåt mummlade jag väl, ( vill inte veta nyansen i mitt ansikte). Skills på mig, usch vad lyckat. Men så länge han inte gjorde illa sig så har han väl något att skratta åt imorgon.

UFO

Vet ni vad ett UFO är. Ja antagligen. Men när jag säger ufo menar jag Un finished objekt. Jag är bra på UFO:n. Jag har alltid typ tre miljarder stickningar på gång. Min hängselkjol höll på att bli UFO, men jag sydde klart den idag, :D. *happy*.

Issa har övertygat mig, jag ska skriva en bok, det jag är rädd för är att det ska bli ett ufo. Men nej, jag SKA skriva en bok. Punkt slut. Jag har INGEN aning om var detta impulsivryck kommer ifrån, men why not, jag ska försöka iaf.

RSS 2.0