Bandy baj najt, advent och julmarknad

Allting gör ont, och jag kan bara skylla mig själv. För att ta allt i kronologisk ordning

*vaknar
*julmarkand, en dryg människa var där, lämna viksjö scoutkår ifred FFS!!!
* Hem, äta iväg
bandybajnajt

Och jag vet, nice stavning ;P

Menmen , vi hade tre lag, ingen gick vidarre till andra omgångarna, vi suger mohehe, kom hem riktigt tidigt, redan helt två :P

Mötte Auchell och Ellie, roliga människor från träkvista. Matte var också är, kom hit oftare, jag har ingen att  bråka med!!

Och det är första advent, ska adventsstjärna mitt fönster strax. Fick en pensel i mammas kalender, känns som att det blir fortsättning följer.

men jag har pluggat en massa idag, för att vara jag en söndag efter bandy. Fy vad ont det gör mememe. Jag mår illa, hjälp vad beror det på??? Nej jag är INTE gravid!!!

Önskelista

Okej, här har vi årets önskelista....
* Ny mobil, (kan det bli vanligare, men helt seriöst, detta är första gåmgen det är uppe. ni som sett min siemens c60 från femte klass kna väl förstå detta)
*Headset till ny mobil
*webbcamera
* Blåabrevkorgar
*blåa och gula påslakan
* Massa roliga notböcker
* Normaderm nightcreme Vichy (helt undernbar, huden bli helt :*)
* Pengar till vellore (Sätt in pengar till sjukhuset, det behöver det egentligen bättre än mig...)
* Ny pulka, miin gamla älskade rosa börjar spricka, och nej MNA KAN INTE BLI FÖR GAMMAL FÖR ATT ÅKA PULKA!!!
* Idre (redan halvfixad men om jag får åka med är det enough med grejs)
* Ny almanacka, min gammla är skitful!!!
* Ankor!!!!!
* Nya hörlurar
* Nytt liggundrlag

OMG detta är onormalt långt, är du sjuk, ja tror nästan det!!

Nu ska jag sova, puss på er!!

Lussebullar och pepparkakshus

Igår gjorde Minor värsta ägande peperkaksborgen, självklart blev den lite bränd, bland annat mitt dass
"Fan mitt dass brändes vid!!" "*asg*"
Men, idag bakade jag o Plupp 42 lussebullar, det skulle egentligen bli 80-100 st, Hur små tänkte dom att de skulle bli, riiiiktigt lurigt asså!! :@

Jag är tröööööööööööött och jag inser att jag inte kommer få sova innan jul :/

Men min mamma är verkligen underbar, ja det är hon! Tror ni inte att hon köpt en chokladkalender och gjort paket till typ varannan dag, puss på dig mamma, du lyckas nästan få mig att gilla julen igen <3

Jag ska åka till Idre över nyår med massa typ SMU:are, hjälp vad händer:S XD Men love makes you blind... Nu har du inte bara tagit min synförmåga utan också mitt hjärta..(fy, det lät smörigtXD, men det är sant)

Som lösning på mitt sömnproblem, jag går och lägger mig,,, eller jag är på väg... typ

=D

Snögubbe!!!

Min dag var grå, men där satt hon, MARIA!!!!! Efter en mysig bussresa då vi pratade om hönor som dök upp överallt. okej har ni hört om detta, jag ser hönor, överallt! Eller mn hjärna föreställer sig att det sitter hönor, jag ser dem inte  men min hjärna tror att jag ser dom.

Tillbaka till bussresan, Maria såg en kille som hon tyckt var söt, en kille kollade konstigt på mg när jag berättade om hönorna, jag sa att jag kämde mig uttittad, jag och maria pratade om våra framtidsplaner, vi ska nu
*Flytta ihop
*ha runda fönster
*ha en fönstersmyg
*ha katter som har namn som inte kallas slampan
*Forska fram enn nyttig choklad
* Ha ett harem i musikaliska engelsmän runt om oss som gillar te, toast och muffins

Men iaf så gjorde vi en snögubbe, det skulle bli Homer, men det blev en jordglob, homer igen, sen slängde sig maria på den (kolla bildarkivet haha :P)

Men nu töar snön bort, nooooo!

fortfarande har jag typ tre tomma dagar innan jul, ahhh, give me time


Livet är som choklad

blå(trött) grön(lugn) glad (vit)

1 Livet är som en chokladask, man vet aldrig vad man får (Forrest Gump)

2 När livet suger är den som en riktigt mörk pralin, vid första intrycket ganska äcklig men om man är positiv kan man uppskatta den ändå, det är ju choklad.

3 händelser är som en pralin med många fyllningar, först får man en smak, sedan en till och en till. Först efteråt kan man egentligen säga hur det smakade

4 vissa människor är också som fyllda praliner, en smak på utsidan och en annan på insidan

5 Choklad passar inte ihop med allt, vissa saker, händelser eller människor går inte ihop med ens liv. Det kanske var gott för stunden men i längden blir det bara för sött och för äckligt

6 När en pralin är uppäten känns det först väldigt tomt i hålet det låg i, ta det lugnt, du vänjer dig. Snart glömmer du bort hur pralinen såg ut.

7 köp billig choklad ibland, inte för ofta då blir du pank/ Gör dumma saker ibland, det är naturlig. Lär dig av dina misstag och lägg mer energi och spara ihop till en dyrare och godare choklad

8 I en chokladask finns både äckliga och goda sorter, ibland tar man en dålig men ju mer man äter, desto medvetnare blir man om vilka man tycker om.

9 När chokladen är slut så får man deppa en stund, efter ett tag måste man inse att sånt är livet och sluta deppa. Man måste inte glömma, bara sluta se det som något negativt att det är slut

10 Även om du går omkring och längtar efter mjölkchoklad är det inte hela världen om du inte får någon, ät annan choklad, skillnaden är inte så stor. Dessutom kanske du bara tror att du vill ha mjölkchoklad.

11 Choklad är gott, men någon gång tar det goda slut, ät grönsaker så länge. Det kommer flera chokladaskar.

12 Ät mycket choklad, då blir du glad men bli inte beroende

13 Jämför allt med choklad, livet känns mycket lättare då

Lukter

Det luktar olika hos olika människor, det gör det!!

Folk har tyckt attdet luktar körsbär, polkagrisar och vitlök (mamma ;P) hos oss. När jag i helgen besökte ett mysigt hus i torp ( finns det någon som vet var det ligger? Sollebrunn, Alingsås). Jag hade jättemysigt, saknar dig, du betyder jättemycket för mig <33 Hursomhelst tänkte jag faktiskt "här luktar det mysigt, inte för mycket,inte för lite, här kan jag vara länge"

Igår fick jag frågan "hur luktade vårat hus?"

Jag är inte ensam om att tänka på sånt, yay!

Pulkan med Plupp blev rolig, snö<3 våran laxpasta blev fetaägande, ska kanske äta upp den (laxpastan, inte  pulkan)

Så jag undrar återigen, har denna blogg några läsare? Om, har ni listatu ut vem jag är??

MERA SNÖ!!!!!!!!!!

Det har snöat hela dagen, det är typ en decimeter, gissa vad som händer... PULKA!! Snart kommer Plupp hit och då jä.... skiter vi i att vi är fjorton och kastar oss ut i ovädret.

Jag är jätteglad, ja det är jag, några andledningar
*Fick Mvg- på en uppgift i skolan
* Fick ett poäng till på provet, hon hade rättat fel, inge omprov här inte
* SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
*Jag fick en skitkul låt  att spela idag
* Jag har fortfarande endorfinkick efter helgen
*jag kan ta ackord på piano
* Jag kan lösa rubriks kub

Ookej stoooor nördvaning på det där men fatta!! Hur många har inte blivit helt galna på den där rubrik, med Sebbes hjälp är han överlistad. mahaha, allting känns möjligt, jag är tom motiverad att plugga O.o

Livet är vackert ät mera gurka!!

och vissa tycker att det luktar körsbär i vårat hus haha vad luktar det i era??

Fem hjul

Jag har tänkt... Globala gymnasiet känns inte helt fel, men då måste jag fasen plugga mera! Skärp dig!!

Jag förlorade spelet, IGEN!!!!!!

Men nu det jag skulle komma till, fem hjul. Att vara femte hjulet är att man inte riktigt passar in, att man är en för mycket liksom. Jag har ofta lyckats hamna i positionen femte hjulet, vilket inte alltid är så kul. Nu när min syrra har flyttat känner jag mig som femte hjulet hemma. T.ex. mamma o pappa blir bjuden på fest, jag kan komma men kommer inte passa in, typ svarta skor i hallen och mina rosa converse. Följer jag inte med kan jag göra något på egen hand. men blir lite utanför deras liv. Det är mamma, pappa och jag, jag är det där efter "och-et". Jag är frustrerad, jag vill inte vara ett jävla reservdäck hela tiden, en som bara hänger med och får hoppa in när det saknas andra. Men självklart är detta inte mammas o pappas fel, men det känns så konstigt utan syrran!!! Jag saknar dig!!!

Men alla andra. människor... JAG ÄR INTE ETT RESERVDÄCK!! Tack min "ångmaskin av trä", för dig räknas jag inte som en reserv!!! (hoppas jag). Jag saknar dig också!!

Men ärligt, har denna blogg några läsare?? Skriv en kommentar så jag vet vem som läser min rappakalja!

LE människa LE

Jag sitter här och lyssnar på min musiklärare, alltså på radio. Min lärare är en kändis, nja inte direkt, han är Ceasar i Ceasars palece (The Ceasars). Men visst såg jag fram emot den första musiklektionen, till min besvikelse. Han ser till att vi jobbar, till skillnad från våra förra musiklärare, vilket är bra, men han ler ALDRIG. Det känns inte som ahn tycker om att vara lärare. Lektionerna är kul men han var en besvikelse, kändisar är inte så roliga som man tror. Tänk om mina idoler är ybertråkiga, blev lite ledsen nu.

Någonting roligt däremot är att jordnötterna passar precis i makaronerna, nice :)

Hinna göra ingenting och snö

Ibland blir jag sjukt trött på i-landsvardag.  Idag har jag planerat in att göra allt det där man inte hinner i veckorna, städa, sova, lägga över bilder och pussla. Juste det plugga också. Det jag stör mig på är att jag måste planera in en dag som får fylla sig själv, på senare tid börjar sådana dagar bli alltmer sällsynta. I-landsvakum, vi skyndar runt som galningar och stressar och missar det viktiga i livet, vi missar att leva.

Vid 12-13 idag när jag pratar i telefon ropar mamma att det snöar. Jag blir besviken, det lägger sig inte. Jag vill ut och åka pulka, vill ut och vara barnslig och göra det jag vill, ignorera att I-landsvardag finns. Men man ska inte klaga, det snöade ett tag iaf, det var vackert. Tänk vad det snöade tidigt i år, det är åndä en månad kvar till min födelsedag.

Gymnasiemässa, spelet och asscosiationer (STAVNING???)

AHH! Gymnasiemässa med intryck, människor o ljud. Detta i kombination : Trött, var spännande och...
NEJ jag förlorade spelet. Theo förklarade idag spelet. Spelet går ut på att inte tänka på spelet, tänker man på det har man förlorat, alltså, tänk inte på det. När man tänkt på det har man en halvtimma på sig att glömma det. Fy vad jag suger på det, tänker på det hela tiden.

Men vad skrev jag.. just det gymnasium. Just idag om jag skulle välja... Globla,, eller. ÄH JAG VET INTE!!!!!!

Jag och Theo lekte en lek, en börjar med att säga något t.ex. "Spade", då säger nästa vad han/hon tänkte på när han/hon hör "spade" och så ska det sägas ett till ord osv.      Theo säger iaf. Top model, jag säger "ossy osborne" Fattar ni vilken konstig koppling. När jag sagt det inser jag vad jag sagt och börjar asgarva. Ehm ja lyckat, grattis till en normal hjärna.

Tjohej tjoho där flyger en ko, någon som vet hur man gör bloggen mer personligt designat???

Jag förlorade speletigen!!!eller vänta vad är klockan? Puh jag klarade mig, koncentrera dig nu!

Kinapinnar och mackor

Dagens färger: Rosa (flumm) blå (trött) Regnbåge (förvirrad) (oekj ingen färg men ni fattar)
Jag har aldrig riktigt lärt mig att äta med kinapinnar av den enkla anledningen att min familj aldrig haft några. Första gången jag var hemma hos min kompis och jag skulle äta middag där, en stor wokpanna ställs fram på bordet (kycklingwok tror jag) och en kastrull med ris. Bredved tallriken ligger två kinapinnar. "AHH, panik. Okej SÅ svårt kan det inte vara" tänker jag och försöker äta. När alla är klara o sitter tysta o tittar på mig när jag försöker äta tar min kompis pappa fram kniv och gaffel. Fyyyyy vad pinsamt.

Igår hemma hos samma kompis vid matbordet typ sex-åtta år senare påminner jag om den gången. Min kompis pappa tar fram två kinapinnar och säger "Då borde du lära dig". Jag skär min macka i bitar och petar in dom i munnen med pinnarna. Då var jag stolt, jag kunde... ja typ. Sen så kollade jag på min kompis och sa "Vi äter mackor med kinapinnar. Det är sånt man kan blogga om"


Vattenpölar o bloggmania

Okej jag måste säga en sak

Att hoppa i vattenpölar är inte barnsligt, det är att älska livet och våga leva. Jag lever, jag älskar livet och gör det jag vill.




Jag läser allas bloggar, är de roliga fortsätter jag, är de tråkiga struntar jag i att läsa. Hittills har jag bara hittat 2 bloggar som jag verkligen gillar, keep up the god work you two!!!!

Bloggstil, scouter och klementimer

Dagens färger: Röd (kär), gul (orolig), vit (glad) Lila (förvirrad)

Okej nu är bloggen startad, jag sitter här vid datorn och äter klementin, eller är det en mandarin, vad är skillnaden. Just det kärnorna, min har inga kärnor, är det en klementin då? :S

Det jag skulle skriva var, vad för typ av blogg ska detta bli? En där det typ står "idag var jag i skolan och då åt vi nachos, det var gott", "Min innersta känslor, så här mår jag" eller " Golvmopparnas konung, böj er annars kommer disktrasan". Det får bli som det blir...

Kan börja med stilen "det här har jag gjort idag blogg". Var i skolan, gjorde klart projektet dvs fixade det som mammas rödpenna hade markerat. Blev månadens elev, kul det, min kompis vann också på min nominering, hm sk försöka få med henne på bio nu då.  Månadens elev är typ ett diplom o en biobiljett till 6 elever som fått bra motiverade nomineringar.

Läste att de kanske inte ska kalla åldersgrupperna i scouterna det dom gör utan byta till typ kotte, pionjär och eldare, VARFÖR??? och så vill de byta ut scoutsången, okej raden om "Gud, kung och fosterland" är ju lite fel. SSF ska inte vara uppbundet till någon religon. Ändra den textraden tack men nej nej, ALLT ska bort... Jaja förändringar är bra, men *erkänner* jag är ganska konservativ av mig, skärpning variation är bra!!

Tänkte precis "usch vad kallt det är, nej jag orkar inte hämta en filt", nu insåg jag att jag satt på en.. eller misstolka inte det där nu.

Then all the colors became a beatiful picture

Trudilu

jaha, alla har en hemlig blogg, så även jag, smittad av bloggmania! Men vi frå se hur hemlig den blir. Jag måste plugga nu, imorgon ska jag komma igång med bloggandet på riktigt, men nu vet ni, jag finns!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0