Tjej och killkompisar

Jag känner nog flera tjejer. Men RIKTIGA vänner, då är det nog fler killar än tjejer. Varför? För att jag är så JÄVLA trött på tjejers stil. Vi snackar skit, vi är falska, vi försöker trycka ner varandra.

Killar är oftast mer raka och det är inte lika mycket spel emellan personer. Ogillar två killar varandra vet de det. Men tjejer. Vi kramas och säger "åh vad kul att se dig" och snackar sedan skit om samma person fem minuter senare. Även om alla vet att A och B inte kommer överens låtsas de vara bästa vänner när de träffas. Det är så sjukt!

Självklart ska man inte gå omkring och vara otrevlig rakt upp i andras ansikten, men man behöver inte överdriva åt andra hållet.

Men det finns underbara tjejer också. Sånna man kan göra chokladbollsglass med, sånna man kan lägga sig på en klippa med och bara vara, sånna man träffar och pratar minnen tills man kiknar.

Jag borde inte bry mig, jag borde inte. Ändå svider det. Att fler tjejer än man tror är så jävla falska. Jag borde inte kasta pärlor åt svin. Ändå gör idioten i mig det.....

RIKTIGA vänner

Vissa vänner kommer och går, men riktiga består.

Vissa bryr sig inte om att ringa. Vissa säger att vi ska hålla kontakten, men det är bara en fras. Vissa visar väldigt snabbt sitt rätta jag. Vissa bara skiter i en som att man aldrig har umgåtts med dem. Vissa får en att inse att man har varit den enda utan värde.

Sen finns det andra. Andra som inte lovar att vara där, som man inte träffar lika ofta. Ändå vet man att man kan ringa mitt i natten, man vet att de på något sätt kommer kommer att vara där för en. Vänner som aldrig har sagt "vad var det jag sa" men tänker det. Vänner som skiter i att vara moraliska med idioter bara för att de borde,  vänner som stannade kvar. Sådanna vänner är guld värda och jag insåg nyss att jag difinitivt har två.
 

Jag lärde mig någonting viktigt nyss. Man ska verkligen inte kasta pärlor åt svin när man kan ge dem till RIKTIGA vänner.


Durkslag

Jag verkligen HATAR att diska durkslag. Vem 17 kan diska en massa hål??? Åh Självklart lämnas alltid durkslaget skitigt i diskhon så jag MÅSTE diska det om jag vill använda det. Min familj går mig på nerverna ibland. Verkligen.

Måste ta upp min och marias fundering igen; Varför är durkslag runda (oftast)? De skulle vara så mycket bättre om de var fyrkantiga,( förvaring, skulle passa i diskho, etc.). Så varför finns det inga fyrkantiga durkslag????

Midsommar

Woho gott folk, jag lever. Jag hade det jättemysigt på vässarö under midsommar. Fotade inte så mycket eftersom det regnade till och från och jag hade små fickor, men någon bild har jag nog att bjuda på.




Tog bilden sista dagen när vi var och kollade på soluppgången. Vi hade jättekul, har gjort en massa kul bla dansat spuare dance (Det vill jag börja på om jag får tid. SÅ kul), klätrat på backar, bastat och socialat. En riktigt lyckad midsommar.

Igår gjorde jag och Maria glass efter en sväng till kista. om ni får chansen, ät saffransglass. Det är SÅ gott. MM. Chokladbollsglass (som vi gjorde på kvällen hos henne) är också gott.

Har även kommit fram till att jag älskar att kolla på babykläder. Scary, scary.

Flummig handling

Jag måste ha varit med om den flummigaste handlingen i hela mitt liv. En trött, flummig Ika och något bakis, trött, flummig Carl är den mest ofokuserade kombon ever. men efter mycket om och men fick vi ihop maten. Vi åkte kundvagn och pratade om soppor. Ganska konstig var allting egentligen.

Imorgon åker jag till Vässarö för att fira midsommar. Riktigt nice ska det bli.

Fick en väldigt trevlig överraskning idag. Min svåger trillade in 10 minuter och med sig hade han min favoritälskling. Trevlig överraskning.

Ska ta och läsa lite och be väderguden om fint väder.


Tog bilden på cityhajken, gillar't

Dur och moll mumintroll!

Örongodis

Idag är det inte min dag. Usch. Typiskt. SPUNK alltå. SPUNK!

Jag har kommit in i ett lätt beroende av stycket "morgenstimmung" (morgonstund??) ur per gynt av Grieg. Jag vet, klassisk musik. Men släpp fördomarna och ge den en chans, det är ett jättevackert stycke. 0.55, oh jag ryser. Tänk att få var med och spela den. MMM, nice. oavsett om man är intresserad av klassiskt så LYSSNA och ge den en chans!

http://www.youtube.com/watch?v=iVbq-7o84jU 

Nu ska jag dricka några liter vatten och äta en bit filmjölkslimpa.

Hattifnatt

Det luktar... chesecake

jag fattar liksom inte. Ikea säljer de mest skumma saker. Typ ljus som luktar chesecake, bullar och kladdkaka. Visst, trevliga dofter, me ljus liksom. som inte ens luktar bullar utan typ... någonting annat. Jag skulle inte vilja ha ljus som luktade det, skulle bli hungrig helatiden. Men fattar fortfarande inte. Ljus har man för ljuset och stämmningen, inte doften. Men tiderna förändras. Fortfarande. Ljus som luktar bakverl. Nödvändigt??? Nej, BARA konstigt, när man tänker efter.

Lov, avslutning, betyg, tidsskriftssamlare.... ja typ det mesta. eller nåt.

Oj oj vilken social helg. Jag har umgåtts med en massa folk, nice. Men nu ska jag berätta något helt jävla otroligt. I fredags när jag fick kuvertet med mina betyg insåg jag att... Jag har 320 poäng. 320 POÄNG!!!!!!!!!!! Vilket är helt galet galet. Jag trodde inte det men man bugar, bockar och tackar. Men i ett ämne så hade jag Vg, gissa...... Självklart, idrott. Men mest stolt av allt är jag över matten, gud vad jag har räknat jävla ekvationer. Men I did it. WOHO. Så nu kommer jag in på globala och det är sommarlov. Skulle det vara bättre väder skulle tillvaron vara 100% perfekt, vilket känns något läskigt.

Jag grät nästan inte på skolavslutningen. Jag är så pepp på att börja gymnasiet. Men vist kommer jag sakna folket och inte minst vissa av lärarna. Men det var dags för miljöbyte, det ä bra ibland.

Idag har jag bakat 8 limpor bröd, ambisiöst, verkligen. men varför inte? En sak som är lite läskigt; Jag har köpt nya tidsskriftsamlare för att mina gamla var så skabbiga. När jag ändå flyttade över en massa papper slängde jag typ en halv kasse sådär med BARA skit. När alla nya, fräscha tidsskriftsamlare (jävla långt ord) var på plats insåg jag att.... Det fanns ett hål. Tillräckligt stor för en till. De måste innan ha varit så överfulla så att sidorna tänjts ut. Eller så var de nya smalare. Skumt var det, men också väldigt bra.

Maria har hjälpt mig att vara duktig, sorterade ut en kasse med kläder. Har insett att jag äger snuskigt mycket kläder, helt insane faktiskt.

Alltid falukorv!!!!!!

Chokladen forts.

Jag fick min choklad igår. Med hjälp av pappa och ett par numera trasiga diskhandskar fick jag min choklad. Den var inte jättevarm, men ändå trevligt varm. Åh juste, har en halv chokladkaka i mitt rum :D Den kommer inte att existera länge till, mohaha

Visst är det något speciellt med choklad? Det är.... Choklad, vad mer behöver beskrivas? 

Min choklad är instängd & bra lärare

Vissa lärare är bara så bäst. Jag var så jävla trött i morse, sen var det idrottsdag med regn. Kul. Inte!! Av någon andledning är jag bara SÅ trött på mornarna, inte sådär trött som man alltid är utan "jag kommer inte upp trött". Min lärare tittade konstigt på mig och frågade hur jag mådde. Sa att jag var så trött att jag höll på att somna "Du ser ut som ett spöke, vad är det med dig? Åk hem och sov, du gillar ändå inte friidrott". Sagt och gjort, väl hemma sov jag tre och en halv timma till. Nu mår jag jättebra. förutom ...

Jag hade gjort varm choklad imorse och hällt den i en termos. Det stora problemet är att locket har fastnat. Jag har typ två koppar varm choklad men kommer inte åt den. Jag har försökt ctill och från hela dagen- jag kommer inte åt min choklad. Det jobbiga är att vi har typ en halv deciliter mjölk och den är planerad till en kopp te, så ingen choklad här. Hoppas min pappa kommer hem snart och känner sig stark, annars har jag allvarliga problem. Eller nej egentligen inte, men när problem handlar om choklad så känns det alltid mycket större.

Nu ska jag sortera bilder. TJOHO


Man saknar inte kossan förän båset är tomt

Igår lärde jag mig en sak; Ordspråk uppstår av en andledning.

Man brukar säga " Man saknar inte kossan förän båset är tomt". Så sant, så sant. För även om man anstränger sig för att upskatta allting går det inte. Förra året när jag hade oturen att hoppa på kryckor insåg jag hur tacksam jag borde vara över att ha två ben. Man får sjukt ont i handlderna kan jag säga för alla som inte visste det.

Det finns så mycket man borde uppskatta oftare. Jag borde vara jätteglad över att jag inte är allergisk mot något, har två ben, två armar, tio fingrar, tio tår och att jag lever. Man måste sakna något innan man inser hur viktigt det är. På ett sätt är det synd, man borde kunna uppskatta allt ändå. Även om man (jag) försöker går det inte. Just därför att vi är så vana vid att ha två ben och tio fingrar kan vi inte förstå hur det känns att bli av med ett finger förän man har klantat sig med sågen.

Ibland kanske det är bra att kossan rymmer, då blir man ju ännu lyckligare när den står där i båset igen.

Sova

Detta sommarlov är det mest efterlängtade ever! Jag har farit runt som en tok i ett år och jag har funderat "hur fasen ORKAR jag?". Kan säga att nu är jag så trött så jag skulle kunna somna överallt närsomhelst. I måndags/ söndags när matteprovet var klart, graderingen graderad och skolbalen över insåg jag att jag är jättetrött. Orkar liksom ingenting, hela veckan har jag typ suttit och läst eller kollat på tv efter skolan. Okej, jag har slökollat på tv!!!! Jag tittade tom på sex and the citty! Det är höjden av trötthet. Men men, en vecka till i skolan, sedan är det sommarlov. Jag ska bara göra klrt mitt syslöjdsarbete ( som jag verkligen har ansträngt mig med men kommer antagligen inte höja mig eftersom minlärare är så konservativ)

SOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kinesisktkörsbärsträd, härligt somrig ( och lite oskarp)bild


Gräddkrig

Åh jag älskar verkligen att vara scout, jag tänker inte skämmas. Vi brukar köra enligt uttrycket "if it isn't fun, it isn't scouting". Igår så hade vi så galet kul.

Egentligen började det roliga redan i måndags. Jag träffade ingela-plingela-pingu ( som förövrigt ska flytta till långtbort i ingenstans arvidsjaur för att gå på ett pilotgymnasium. Grattis säger vi, men måste du flytta SÅ långt?), Maria och Plupp. Vi köpte då alltså 4 liter grädde tror jag och inget mer. Men why not? Har man köpt 10 kilo mjöl och en kundvagn så är inte mycket crazy längre.

Igår iaf träffades vi nere i stugan där vi vispade grädde. Det blev ett rejält lass altså. Sedan ställde sig Plupp och Ingela-plingela- pingu tappert med sopsäckar på sig. Sen kastade folk, de gräddades eller vad man ska säga. Tyvär har jag ingen bild, men oj, oj. Man såg dem knappt bakom all grädde i ansiktet. Efter ett tag tog jag och Marias deras platser. Usch, grädde i ögat gör så att man ser otroligt dåligt, allt blev suddigt. Det var en liten unge där som kastade asmånga gånger, efter ett tag blev hon stört träffsäker, tyvär. Grädden rann innanför regnjackan nerför halsen mot bh:n, det smetade i håret, ändå hade jag mkt mindre än plupp. Men jävlar, det var kul. Sen blev det självklart gräddkrig, mohaha, alla var kletiga, även de som inte varit måltavlor.

Sen kom det oroliga. Grädden gick inte att tvätta bort. Som många vet finns det inget rinnande vatten därnere i skogen och inge varmvatten. Vi gjorde ett tappert försök i bäcken. Grädden satt fast! Grädden började efter ett tag att likna smör. Hela jag luktade som en blandning av sur grädde och gammalt smör, mys. När jag kom hem duschade jag av min regnjacka med vattenslangen, min granne trodde nog jag var galen. Sen duschade självklart jag.

Gissa om jag är osugen på gräddtårta idag? Numra kan jag verkligen inte heller först det sexiga med grädde? ALLT är kladdigt. Att smeta in sin partners mage med grädde och äta är bara äckligt, duschar man inte på en gång så kommer man att lukta gammalt smör dagen efter. Mysigt. Smörlukten har förföljt mig hela dagen. Det känns som att jag fortfarande luktar

Nog om grädde. Just nu längtar jag efter en sak. Eller nej två. Den ena är i Polen. Den andra står i mitt rum och kallas säng. God natt hattifnatt!

RSS 2.0