LYCKLIG

jag är så jävla, idiotiskt, snabel, tok LYCKLIG. Det är helt jävla sjukt vad glad man kan bli av en människa. Skulle himlen vara blå och skolan vara lite najsigare skulle jag seriöst F-L-Y-G-A!!!!!!!

Jag har ju haft som mål att vara positiv och älska livet. Just nu känns det som ett jäkla dumt mål, det uppfylls varenda minut.

I vanliga fall skulle jag vara långt nere i skorna för en hel jäkla massa saker är onice, ändå så är livet just nu det bästa som finns. 

TACK!

Alla borde älska livet, även fast det suger IBLAND, älskar man det suger det mycket mer sällan. Det var mina visdomsord för dagen.  


WOW

Språket är det mäktigaste redskapet man har. ändå hittar jag inga ord. På världens alla språk skulle jag inte kunna förklara hur jag känner. Jag är över öronen superlycklig och jag älskar det.

Världen är vacker, människor är vackra, livet är vackert


:(

orkar inte. vill inte.

borde vara glad, mycket i livet är perfekt nu, ändå vill jag bara gömma mig under en filt eller kasta mig på bussen. varför kan jag inte älska livet? det är underbart, ändå så .... nej. bara några småsaker vänder världen uppochner. fan

Men jag överlevde intervjun på globala idag iaf, gick faktiskt jättebra. så varför kan jag inte njuta av detta ögonblick att jag inte gjorde bort mig? därför att jag är så jävla lättpåverkad och känslig. och det suger!

humör

Jag blir knäpp

jag är SÅHÄR emotionellt instabil. Först så överlycklig åt allmänt ingenting, typ jag dricker mjölk, sen tänker jag på alla stackars daggmaskar som dött genom årens allt fiske och gråter nästan. Jag tar efter allas sinnesstämningar och alla mår väldigt olika. HJÄLP

jag borde sova

Projektet nästan klart

Shit vad bra detta känns!

Imorse när jag vaknade tänkte jag "AHHHH! projektet kommer aldrig bli klart. kommer sitta uppe hela natten. Eller så kommer jag vara helt ofokuserad"

Gissa vad? ska maila bildspelet till stefan nu. Fixa klart ena bilden och skriva ut, sen är jag klar nannnanana.

Men usch drömde massa skumt inatt, bl a att jag åkte ruschkana i en jättegurka, blev förfandlad till en mus och en otroligt otrevlig sak. Min dröm blev en mardröm, vaknade vid 5.15 och var alldeles varm med tårar i ögonen. Jag var tvungen att tänka "det var bara en dröm" några gånger innan jag vågade somna om. Usch, jag HATAR mardrömmar. Att man inte kan få lugn och ro på natten ens.

TVÅLELUJA det är fredag imorgon!

Ska fixa det sista på projektet.

ALLTID FALUKORV

BTW behöver falukorv bara innehålla 40 % kött. Resten är vatten och tillsatser

GLOBALA

måste skriva detta, sen SKA jag plugga!

Vet ni hur många som sökt till spets på globala? Det finns 33 sökande till 30 platser =  ungefär 91% chans att komma in. Vilket är mycket större än väntat. Jag trodde att flera hundra skulle söka, annars skulle jag nog inte ha vågat. Men vilken flopp för skolministerna lltså. Trots alla skriverier har inte ens hälften av landets alla spetsutbildningar uppfyllts.

EPIC FAIL

och jag tror verkligen jag kommer få Mvg i No. På senaste projektet fick jag MVG.

vänta... en till sak, fick MVG på engelska nationella. YES! Var jätteosäker men fy 17, I did it. Nu är det iof två delar kvar.

okej. Burka. arhument.... nu fasen ska jag plugga (skrev det för fem minuters en också... suck på mig)


chailatte

YES! Äntligen har jag lyckats att göre en chailatte som är nästan lika god som de man köper på café. Någon sa att hemligheten var en sked sirap. Try and error tänkte jag och vet ni? det blev väldigt sött, men väldigt gott också.

Chaieluja!

Måste göra en kopp till

Gud vad okoncentrerad jag är på att plugga!!!!!!!!!

Trolles kassettradio

NOSTALGI!!!!!!!!!! Hittade några avsnitt av trolles kassettradio på youtube. GUd vad roligt det är, jag tycker fo

SNUSKIGT

Usch vad äckligt! Har fått låna en bok av en kompis. Vet ni att genomsnittssvensken år i sig 6-7 kilo tillsatser per år!!!! Det är tolv smörpaket med bara till satser. Det blir ett halvt kilo i månaden, 2,5 hekto i veckan, vilket blir knappt fyrtio gram per dag. Tre mål mat om dagen plus ett mellanmål blir 10 g tillsatser per måltid!

Vaniljsmak till glass görs av gammalt trä. Alltså usch! Det Eda man vågar äta är lök och potatis!

Boken heter den hemlige kocken av Mats-Eric Nilsson, läsvärd om man inte är känslig.

Nej nu ska jag göra klart bilden till min för kampanj. Vill ha fredag!!!! Mitt liv typ är fredagar och nedräkning till fredagar haha. Får dåligt samvete här inne, himlen är blå, man BORDE gå ut då,,,, men det är kallt :/


MAKETA!!!!


HAHA

På bussen idag såg jag en skylt om att hundar och pälsdjur ksa färdas bak i bussen men att det inte gäller ledarhundar. De som har ledarhundar brukar vara blinda... effektivt med en skylt då. Eller har jag missat något väsentligt här?

TVÅLELUJA

Här sitter jag och njuter av mitt choklad/mint lypsyl, tack Plupp, är helt underbart! Har drygt nog ont i halsen, annars skulle jag nog hoppat omkring och misshandlat folket men min hals sa "NEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJ"
 
Måste vara frisk på fredag, skulle vara så jäkla typiskt om jag blir sjuk nu så man inte kan umgås min favvo, paranoida knäppis <333.

Har ni förrsten tänk på hur många osexiga ord det finns; Svinkoppor (fniss, förlåt, förlåt, förlåt. men ändå, fniss)vårdnadstvist, hemorojder, protokollreglering, korv.... Nu menar jag inte själva betydelsen utan bara själva orden ,lyssna på dem? Osexiga som fan. fast det förstås, finns det sexiga ord? Kompass, silhuett och blå är ganska sexiga ord, tror jag. eller dte beror på hur man definerar det hela.

En annan sak ( varför pratade vi om det????) kan soppor vara vackra? vi var på helt olika sidor i debatten men jag vann när jag nämnde min visningsbild på msn. Och man KAN skapa konst med en Erika och marinad, man gör ett marinadavtryck på väggen hel enkelt. Undrar hur det känns att marineras? Haha, (eller "jaja" om jag pratade spanska) jag kan verklign vara flummig ibland. VERKLIGEN! Det måste vara ganska skillat att lyckas skrämma sig själv genom min flummighet.

http://www.youtube.com/watch?v=GRcYa_XOMWM
 Var är tvålen syster? Lyssna vid 1,48 speciellt, TvÅLELUJA!!!! Och när ni ändå nördar ruunt på youtube, Sök på hej hej hemskt mycket hej, Ich löv!

Puss och kram skumbanan ska leka med Mats (das keyboard)

INtervju

Ah! Hade ju glömt bort det! När man söker till spets på globala blir man kallad till intervju, den26 mars ska jag dit. Jag kommer bli nervös och jag HATAR att vara nervös, jag framstår som världens tråkigaste opersonliga mes! Jaja, jag får helt enkelt förtränga det tills tio minuter innan...

vad skrev jag om?

Ohohoho

Nu har jag varit duktig! Äntligen har jag sytt fast två märken på skjortan:D Nu är det det största kvar D:

Men fy vad jobbigt att vara scoutförälder till en massa småbarn, tänk så mycket märken!!!!!!!!!! Dagens i-lands problem..

Nej nu attans ska ursus märket på!


Flugor

Mannen kommer in i köket med en flugsmälla
- Jag har slagit ihjäl fem flugor, tre hanar och två honor
-Älskling hur kunde du se vilket kön de hade?, Frågar frugan
- Tre satt på ölburken oh två på telefonen

HAHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

Snälla säg att det inte bara var jag som garvade?


Vitlök, citat och innehåll

Tur att jag är ensam, känner att jag verkligen STINKER vitlök. Jag älskar mammas tzatsiki men puh så mysigt ma  luktar sen. Vill ni vet något onödigt? När man ätit vitlök tror man att det blir bättre efter en stund, det är inte sant. Anledningen att man inte känner dte själv är att luktsinnet försämras av vitlök så tyvär, du luktar fortfarande fast du inte vet det!

Måste bara skriva några citat...
"Jag har inte sett den här filmen sen jag såg den" (mamma)
"Min sovsäck är full av massa saker- Vaddå?- Typ en massa Erik" (Erik)
"du är jättesnäll-om man jämför med Hitler"
"vad hette Hitler i efternamn?"
"spelar roll om man får en snöboll i ögat, den smälter ju ändå sen"

Men människor är ju för sköna, jag skulle kunna göra en blogg om bara massa människors citat.

Nu ska jag skrämma er:
*Det enda hallon som finns i hallonsoda är arom av hallon och det stod näst sist. Det finns däremot 0.5% flädersaft i

* Maria sa att i vissa köpta guccamole finns det bara 1,5% avocado!!!!
*i Icas läsk som heter Apelsin innehåller det bara 1% juice från koncentrat av apelsin

Så frågan är, vad fan äter vi egentligen, ingenting är vad det verkar. Vart är vägen på väg? Jag undrar, jag undrar...


men.... fan

Jag var så GALET glad man nu är jag lite smått irriterad. Inget speciellt bara lita allmänt... MORR. Men EGENTLIGEN är världen vacker, det är fredag imorgon och jag lyssnar på imperiet. Så varför är jag inte sådär WOHO som jag har varit de två senaste dagarna. Borde ju vara helt uppblandmolenjagsvävardetärfredagimorgon men nej nu känner jag mig som en skål med flera dagar för gammal soppa. Vad trött jag blir på mig själv.
 
Men allt är inte bara mitt fel... Förut var jag irriterad, nu är jag sårad och arg!!! Riktigt arg! jag borde bara "jaha ko?" men fan också, jag bryr mig och är så jävla förbannad. kommer jag göra någonting åt min ilska mer än att skriva "jag är arg" här? Nej antagligen inte eftersom jag inte vill såra folk. Nu blev jag arg på mig också. Gud vad skönt det ska bli att börja gymnasiet. Verkligen. Nu behöver jag omgivningsbyte.

Ger upp med att vara arg, går och lägger mig

Gummigutta

Lyssna på det ordet; Gummigutta!

Smexigt, så fult men ändå nice. Jag kan inte sluta tänka det,
gummigutta gummigutta

super smex altså

Ett styck brev klart

Så. Nu är brevet klart (som man skickar in om man söker till spaetsutbildningen). Det blev kanon, tycker jag.

Men jag kommer förhoppningsvis in på vanliga sam på globala. Min No- lärare sa idag att hon "hade fått vissa klagomål på en viss Erikas projekt eftersom det innehöll så många analyser så det blev svårt att omdöma. ni skulle ha en". Vad säger man? "jag hade tråkigt..." Hon sa även att jag "har en naturlig fallenhet för NO", så får jag inte MVG blir jag lite besviken. Min spanska lärare hade tydligen också någon ambition att se mig gå ut med MVG i spanska. Es possible pero no creo. Mi deletreo es muy mal pero tengo un vocabulario bastante grande. Comprendes? Haha. Eller som man skriver på spanska, JAJA! Voy a ir en una hora. Tengo que hacer somos cosas. Hasta luego.


Pengar? Nej tack!

Idag på spanskan skulle vi göra en presentation om en kompis. Först fick vi skriva ner fakta om oss själva och sedan byta papper med en kompis. En av sakerna man skulle skriva ner var en önsking. Knäppgök som jag är skrev jag " Pantalones de carpintero rosa" dvs rosa snickarbyxor. Nu ska inte detta inlägg handla om varför jag vill ha ett par rosa snickarbyxor (Det är coolt, nu vet ni). Det var några som sa "dinero"/pengar. Att jag sa rosa snickarbyxor var bara som en kul lite halvt oseriös grej.

Nu till saken; Varför är människor så otroligt pengakåta? Visst, det är inte kul att inte ha så mycket pengar att man klarar sig. Vem vill gå hungrig i trasiga kläder? Jag bryr mig självklart om jag har pengar, men om jag känner mig själv rätt kommer jag att fixa ett jobb så jag kan käka middag varje dag. Därför behöver jag inte önska mig pengar, vad skulle jag göra med dem? Visst, alla har vi varit lite panka och suktat efter den där dyra fina tröjan/grejen/datorn. Den enda andledningen till att jag skulle vilja ha mycket pengar skulle vara för att kunna skänka pengar till green peace/röda korset etc. Snuskigt mycket pengar är mest onödigt. Titta på hollywoods alla kändisar, är de lyckliga? Nej, många mår inte alls bra. Marilyn Monroe dog av en överdos, troligtvis gjorde Elvis det också. De var rika, de var kända. Verkar det som att de var lyckliga för det? Nej jag tror inte det. Detta är ett bevis på att man inte kan bli lycklig av pengar.

Vi blir giriga. Pengar gör oss aglna, vi luras, stjäl, bara för pengarna. De förstör många, de blir besatta.

Så om man kan önska sig PRECIS vad som helst, vad skulle ni önska er? Då skulle jag sjutton inte önska mig rosa snickarbyxor. En direktbuss mellan Ekerö och viksjö kanske? :p Nej men jag vet inte, lycka i livet? Att alla jag älskar ska må bra. Svårt det där, men jag vet att det jag uppskattar mest i livet kan inte köpas för pengar, kärlek t ex. Tänk att vi människor har förmågan att älska, skitcoolt jue. Så jävla mäktigt, verkligen.

För pengar kan man iof köpa saker som man kan bli glad för, mina instrument är ett exempel, mina ankor etc. Ändå är det en fis i rymden om man jämför.

De som sa pengar kanske bara menade typ tusen kronor till en sak de sparar till eller så, det kan jag förstå. Jag satt där med mina rosa brallor och min lärare tittade lite konstigt på mig. Men man måste ju uppskatta de småsaker som finns i livet. Sand mellan tårna, kladdkaka och en dålig film med kompisarna, att köra seniorlagets rop, en underbar tisdag som bara flög förbi. Sådana (små) saker som gör livet värt att leva, som man måste lära sig att ta till sig. Sådant som inte går att köpa för alla pengar i världen. 

Spetsigt

Nej nu jävlar. Nu ska jag skriva klart brevet, det där till spetsutbildningen. Jag har en pirog, dator, min hjärna. Detta kommer man långt med... mmm pirog <3

TISDAG

VET NI VAD?????????? DET ÄR TISDAG IDAG!!!!!!!!!!!!

HALLELUJA!!!!!

Glömde

Glömde säga att jag åkte en svart backe, skräckbacken hette den. Pappa o farbror lurade mig, de sa fem minuter innan att vi inte skulle åka några svarta, sen står vi där med en nerfart. Tur för dem att jag överlevde, annars skulle de ligga grymt illa till

Skidor

Så nu har man snott das dator igen. Tog en ganska lång sovmorgon idag, mycket nice. Något annat som är nice är att jag inte måste till skolan imorgon, är ledig måndag och tisdag  haha!

Det här lovet har kännts galet långt, för långt, ändå känns skolan på onsdag lika frestande som en möglig kaka längst bak i skafferiet.

Måste faktiskt få säga några skaer om min skidåkning: Träffade bara ett träd och åkte över ett. Trillade bara en gång i liften. Slog knut på skidorna två gånger. Inte så illa. Men min snyggaste knut, den var fasen beundransvärd. Skidorna var paralella men åt fel håll, dvs spetsen var brevid bakdelen på den andra skidan. såhär
>
<
Ja ni fattar typ. Min farbror och en random gubbe skrattade åt mig och sa att man bara kan åka åt ett håll i taget -.-

Någonting jag undrar över; Om man åker till fjällen en hel vecka, hur många % av tiden åker man neråt i backarna? Det är liftar, liftköer, vantöverdragning, afterski, fika, etc. Det tar ju längre tid att åka uppför backen än att åka ner. Skumt det där. Känns skönt att dega idag, har lite småont överallt

Puss o kram skumbanan

RSS 2.0