På rymmen till en chokladfabrik

jag gillar verkligen inte att packa. Får beslutsångest mest hela tiden. Imorgon rymmer jag och mamma ner mot Jönköping oc min mormor och morfar med massa trevliga stopp på vägen som Cloettafabriken. Vem har inte velat åka till en chokladfabrik?? Tjoho!!!!

Det vackraste

Jag är inte död, har bara varit lite hemifrån och haft några av de bästa dagarna i mitt liv. I torsdags satte jag mig på 636 till mitt ute i ingenstans. I en stuga med massa folk har jag haft det så bra man kan. En massa har hänt. men det är tiden när det egentligen inte har hänt något som har varit den bästa. Tack för att jag fick komma dit!

Det vackraste, en rolig låt att spela och den säger det mesta.

Det vackraste jag vet
Är att se dej när du sover
Här råder stilla frid
Och jag glömmer både rum och tid
Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dej
Är det vackraste för mej

Så sagolikt det är
Att se morgon-dimman lätta
När mörkret sakta flyr
Och att se hur dagen åter gryr
En kylig morgonbris
Sakta sveper genom rummet
Jag kryper tätt intill
Lycklig för att du finns till

Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varandra
Det är en rikedom
Att få älska och att att älskas
Vår kärleks varsamhet
Är det vackraste jag vet

Det vackraste som finns
Är att vara någon nära
När månen lyser klart
Över skog och mark så underbart
Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dej
Är det vackraste för mej

Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varann
Det är en rikedom
Att få älska och att älskas
Vår kärleks ärlighet
Är det vackraste jag vet

Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dej
är det vackraste för mej

Ibland tror jag att allt bara är en dröm. I så fall vill jag aldrig vakna.



Flottfärd

Hej gott folk! Jag är hemma, tjoho! Jag har duschat, ätit, gått på toa och packat upp nästan allt. Sådär som det brukar vara när man nyss kommit hem.

Jag kan försöka sammanfatta flottfärden lite kort: Det var kul nästan hela tiden förutom när det regnade och man blev uppäten av alla mygg. En morgon såg jag ut som en salamiskiva i fejset. Snyggt. Vi har haft så ont i rövarna så det är sjukt efter att ha suttit på en massa ojämna stockar, våra flottar läckte som fan, stod man på fel ställe blev nästan hela flotten blöt. Nu lät detta hemskt, men vi har haft kul. Typ pratat om köttvodka mitt i natten.

Jag har gkort en massa skumma saker som vanligt. Första natten hade jag tydligen satt mig upp och sjungit "laaa....lalalallaaaaa..LALALA....". Natten efter : Men NEJ (Erika, är du vaken??) Ja jag är vaken.... nej... (vad är det??) Men  SIMMISIM.!!!

Sen gjorde jag det som alltid någon gör. Jag plurrade. Med regnjacka, stövlar och allt. Det var inte ett litet plurr, jag skulle gå i land men snavade och föll rakt bakåt ner under vattnet (som tur var slog jag inte i huvudet). Jag kunde hälla ut ca tre liter vatten ur varje stövel. Men min regnjacka är bäst, hade torra fläckar på tröjan och jackan torkar jättefort. Underbart!!! Men usch, blöta stövlar är hopplöst.

Men det kommer kanske lite bilder senare, nu är jag för trött.

Nu ska jag njuta av att få sova i en varm, torr, mjuk säng utan mygg och kunna slänga mina saker precis var jag vill utan att de blir dyngsura.

En sista sak, här är en sång vi gjorde om lite
(huvud, axlar knä och tå)
kött, vodka, swetlo-zar, swetlo-zar
kött, vodka, swetlo-zar, swetlo-zar
Folkvagn, strippstång, svampsoppa och knark
kött, vodka, swetlo-zar, swetlo-zar

Det säger allt om de senaste dagarna. Typ. eller iaf något!

Inte klämkäck ialla fall

Jag har köpt min hängsel kjol som jag letat efter i några evigheter, i lördags på myrorna för ynka 75! UNDERBART

Men vet ni vad farmor säger när hon får se den
"Åh den var ju käck"
Jag avskyr ordet käck, det är bara ett stort BLÄ,
Jag sa att jag inte gillade det ordet
"jag menar bara att den var klämmig"" sa farmor då.

klämmig!!!! Käck!!!!! Vem i min ålder vill vara det?????

Käck. käck. Jag har allergi för det ordet. verkligen!

Fem<3

De ord som är mäktigast är de som inte behöver sägas. Less is more.

Därför ska jag inte bli långrandig. Jag är så lycklig!!!

Fem underbara!

Jag är lycklig!!!!

Klantigheter

Detta inlägg ska handla om klantighet. Igår klantade sig maria en massa, jag vet inte exakt vad, men när hon beskrev sin morgon var den typ bara klantig. Jaja, det får hon berätta om om hon vill.

Igår skulle jag iaf med en buss. Tror ni inte att farmor babblar med mig i dörren så jag missar den? jodå. Jaha, så jag satt där på busshållsplatsen med Maria och insåg att det var 29 minuter tills nästa buss gick. I brist på sysselsättning skjutsade maria mig på cykeln två hållplatser. När bussen väl kommer ska jag gå på, öppnar busskortsfodralet och inser att... busskortet inte är där. Jag råkade ta det tomma fodralet som i vanliga fall ligger i en låda men jag hade vräkt ut massa saker så... ja jag står där och har inget busskort. Toppen. Så jag tog mig hem och tog nästa buss. Jag blev en timma försenad. Men men, tillslut kom jag på bussen.

Imorse rörde jag dessutom ihop dagarna helt för en minut, så jag trodde att jag skulle åka imorgon. men det ska jag ju inte. Puh

En annan klantig historia: Att ha en klocka i panelen på moppen är en bra idé, men något man borde kolla innan man monterar in den där är att den inte har ett alarm på. Det har nu klockan. Så, moppen kommer att pipa varje dag klockan åtta. Klantigt, men lite kul.

Nästa klantighet: Idag fick Amnefelt en parkeringsböter, det är också klantigt.

Är det en tid för klantigheter??? Jag tror det

Surströmming och..... bomber

Nu är familjen i grekland. Dagen har ägnats åt att pussla. Jag älskar att pussla. puss på pussel

Lite släkt och vänner sitter i soffan och disskuterar flygsäkerhet.
Någon-
men på tåg, där kan man ju ha med vadsomhelst...
farfar - Ja. Surströmming och..... bomber.... och sånt....

HAHAHA: Man har olika värderingar

Min farmor

Gårdagens konverastion

Jag- Farmor, äter du fortfarande de där kom-ihåg tabletterna som innehöll saker för att stärka närminnet?
Farmor- Nej jag har slutat med dem
Jag - Varför då?
Farmor - Jag kom aldrig ihåg dem....

Dessutom fick jag 70 poäng på ett drag i alfapet. (för alla som är intresserade): Jag lade "kanades" (som i "brickan kanades över golvet") som gav tio, men sen lade jag först och då får man dubbelt (20). Men jag tömde dessutom handen vilket ger 50, alltså 20+50=70. Gissa vem som vann? Jag eller farmor??

Nu ska vi snart åka iväg och tjocka oss i en fransk vaniljtårta hos onkel richard. SO LONG


Släkten är värst

Ah. Ikväll kommer farmor och farfar. Det blir ju trevligt. och otrevligt. Släkten altså. Oavsett hur mycket eller lite man tycker o m dem så måste man umgås. Ni vet sådär sofistikerat, med riktiga middagar och alldagligt småprat. Vilket är mysigt ibland. Men att vara på sitt tonårs-värstahumör och bara vill bli lämnad ifred, då suger släkten. Hela min närmaste släkt bor långt bort, så när man väl träffas blir det "Nu MÅSTE vi umgås jättemycket  eftersom vi inte ses så ofta".

Men jaja, så hemsk blir det inte. Eftersom de kommer hit kan jag ghå undan på mitt rum om jag vill. Så det är ju inte så farligt egentligen.

Nu ska jag ta upp striden med fötterna. Alltså, jag AVSKYR att rita händer och fötter. Men jag ska lära mig!

Hissa och dissa

Idag ska jag hissa och dissa

Hissa:
*  Hittade en massa smulton idag
* Jag är inspirerad och vill teckna, måla, spela, sticka och skriva
* Jagläser en bra bok
* Lavendeln har slagit ut och det kryllar av söta humlor
* det växer en massa blåklockor i fårhagen
* Vi har vaniljsås hemma

Dissa
* Jag råkade trampa på en snäcka idag
* Ibland får jag ont i magen utan andledning
* Sommarlovet går för snabbt
* Det är dammigt här
* sj har en stödgrupp för tågchaffuörer som har kört när någon hoppat framför


Min mamma

Min mamma är stört oteknisk, hon klarar inte av att bränna bilder till en skiva. En stående ovation ska hon ändå ha för att hon lyckades slå på tv:n häromdagen. Jag blev uppriktigt förvånad.

Även fast hon är stört oteknisk, jobbigt pratglad på mornar och är allmänt jobbig som morsor brukr vara, är hon ändå bäst. Vi kanske inte kan prata om PRECIS allt, men snudd på. Hon förstår mig och hjälper mig med massor. Inte minst att reda ut mina tankar och hur man blir en bättre människa (jag gör ju som hon säger, inte som hon gör). Jag vet att hon alltid finns där.

De flesta kommer och går, men mammor består. Iallafall min


Stan

Woho jag fick tag på allt i stan. allt och allt men köpte bältet och nya strängar. Upptäckte häromdagen att det lät förjävligt när jag spelade. Först trodde jag att jag bara hade en dålig fioldag, sånt händer ju. Men efter många dåliga speldagar insåg jag att det är hög tid för strängbyte. Framförallt en, men även två andra, är liksom platta på ovansidan. Nu när jag tänker på det har tre av dem suttit där i.... 2,5 år. Dags att byta. Min farmor och farfar kommer på måndag, ska be farmor att hjälpa mig. Stämskruvarna är så förbaskade svåra att klämma in när man väl tagit ut dem.

Gjorde ett fynd, hittade en begangnad skiva med Apocalytptica för 99 sek idag och då ingick en Dvd med några livespelningar. Lycka, lycka!!!

Secondhandaffärer är ju bara bäst, mm, man hittar så gamla, fula och coola saker till låga priser. Jag älskar även lagerhaus. Guuuud vad mycket ankor de har. Duschdraperi, badrumsmatta, tvålpump, glas, muggar, tandborstshållare, dekaler till kakel, tofflor, ljusslinga, gem, ögonmask, massageborste och det senaste, EN jätte anka i plysch. För 450 :'(  Den var helt UNDERBAR: Jag vill ha ett presentkort på lagerhaus när jag fyller år.

Idag var jag faktiskt jätteduktig, jag köpte situation sthlm. Jag tänker ju jämt att jag ska köpa den men det blir liksom aldrig av, men idag så tog jag tag i saken. Situation sthlm är jättebra (inte själva tidningen). Istället för att tigga visar de arbetslösa/hemlösa att de verkligen försöker göra något åt sitt liv. Därför, allihopa, köp situation sthlm och uppmuntra de som försöker.

Nu är jag så så jävla inspirerad, jag ska skriva. TJOHO, min inspiration är hemma igen!

Härliga liv

Härliga liv, härliga sommar. Det är egentligen lite för varmt för mig, fast för mig är det ALLTID för varmt eller kallt. Suck.

Jag har faktiskt badat fyra gånger till, woho. Vattnet är jättevarmt. Smultronen har även börjat att titta fram. Sommar<333

I måndags var alla 93:or på spänn i hela landet. Jag är jätteglad, för jag och de 93:or som betyder mycket för mig har kommit in på sina gymnasium. Det känns så kanon. Jag längtar så INTE tillbaka till nian, usch. Jag längtar ju inte heller tillbaka till allt plugg, men det känns uthärdligt.

Det hände en sjuk sak igår, och en tragisk. Vi börjar med en tragiska.... Det landade en helikopter på vår vändplan, vilket är lite skumt. Visde sig vara en tvååring som druckigt tändvätska. Hemskt. hoppas han blir bra.

Nu till det smått sjuka. Jag och mamma var på väg hem och stannade till för att prata med grannarna som var på sin baksida. En stund senare knackar det på dörren och där står min granne och förklarar att ena sonens kompis (som satt på deras baksida) ville ha min msn men vågade inte fråga. Jag skrev ner den och sa något i stil med "visst blir han lyckligare av det". När jag stängt dörren drabbades jag av akuta fnissattacker. Hihi. Vissa människor är ju för roliga.



Tusenstjärnor i gräsmattan. Älskar de blommorna

RSS 2.0